Морати: Юве са готови за подвизи, Милан не на 100%

09:00
Морати: Юве са готови за подвизи, Милан не на 100%
Президентът на Интер Масимо Морати смята, че Ювентус е отборът, способен да окаже по-сериозна съпротива на "нерадзурите" в борбата за титлата през следващия сезон. Босът на италианския шампион каза още, че очаква Милан да бъде "леко дестабилизиран в първите няколко срещи", а това може да го постави в неизгодна позиция.

"Мисля, че след всички промени, които станаха в Милан по време на лятната пауза, тимът може да се окаже леко дестабилизиран в първите няколко срещи и съответно неподготвен на 100 % за старта на първенството. От другата страна на барикадата стои Ювентус. Те вече разполагаха с добър състав в края на миналата футболна година, а като сега към това прибавим и няколкото доста солидни покупки се получава един доста конкурентно способен отбор, готов за подвизи", каза Морати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dead_addicted
18.07.2009 13:19

Всяка година преди началото на сезона всеки говори кой ще е най-добър и кой не... и накрая винаги излиза 3ти отбор който прави най-голяма съпротива.. За Интер не искам да говоря защото ако не беше скандала в Серия А когато Юве беше пратен в Серия Б, Интер никога нямаше да вземат титлата и нямаше да им влязат толкова пари в касата че да да фактора в момента.. И нека никой от феновете на Интер и Юве да говорят кой е най-добрия отбор от трите италиански гранда от началото на 90те досега, защото именно МИЛАН е най-добрия отбор в КЕШ от 90та година насам.. само вижте колко финала, колко полуфинала и колко спечелени титли имат от тогава насам и ми кажете има ли някой друг европейски отбор с такива показатели ?!! Супер постоянен отбор с големи традиции и успехи, тази година не Интер ще е фактора, а Милан и Юве ! Не ми вярвате ? ами ще се убедите *wink*

biznesmen
12.07.2009 15:46

Бате недей така Ювентус са толкова долни че каквото и да кажа ще е малко.Кога за последно взехте ШЛ ???????????

AnTONYo
12.07.2009 13:29

..който го "узпорва" е глупак..

Само като видя думата "узпорва" ми става ясно кой е глупакът тук *lol*

Да,аз ти ОСПОРВАМ и повярвай ми не съм глупак и разбирам от футбол!
Водим Ви по титли,купи,преки двубои,а накрая Милан ми били най-великите *lol*

Forza JUVE !

g0ldmember
12.07.2009 12:59

Милан в следващите 10 години едва ли ще спечелят Серия А.

biznesmen
12.07.2009 12:13

Милан е отбора в Италия и Европа който го узпорва е глупак и неразбира от футбол

Cris_7
12.07.2009 11:42

Тази година ще е много оспорвано първенството.. Особено между Интер и Юве *wink*

diego_juve
12.07.2009 11:11

Слушай martoto,можеш да кажеш 4е един отбор е жалък само ако няма за какво да му завиждаш.Но в слу4ая JUVE е наи-титулувания отбор в Италия.Пе4елил е вси4ко в света.И според мен има за какво да им завиждаш.А относно за серия Б-там трябваше да е половин Серия А покрай скандалите,но по други при4ини изхвър4а само JUVE.

Juventus_tifoz
12.07.2009 09:31

martototo, Да не би Юве да са най-жалките, защото имат най много-титли в Серия А *wonder* И тъй като смешниците от интер не могат да си спечелят едно скудето, чрез парите на Морати им присъждат служебна титла и пращат незаслужено ЮВЕ в серия Б Интер като са по-силни, защо толкова години не могт да направят нищо в ШЛ Идва ви края и на вас

Dagoberty
12.07.2009 09:23

*wink* FORZA MILAN,давайте росонери,независимо от състава пак ще играем докрай *thumb_up* *thumb_up*

martototo
12.07.2009 09:19

Те тез Юве винаги са били най-жалкият отбор във света и такъв ще си останат.....НАЙ-ПРОТИВНИЯТ ОТБОР....... не в серия Б а в серия С трябваше да ти пратият тия смешници *evil* Сега взеха един от най-добрите плеймеикър в света по мое мнение Диего (от 3 години го гледам във Верден и винаги съм твърдял че това е бъдещата футболна звезда), за което изключително много ме е яд и пак нищо няма да напратият просто са жалки... тва им е орисия.